Clubul Sportiv de Aikido Braila

Kamagra oral jelly

Bien que certains puissent y être réfractaires, nous pensons que la vente de médicaments en ligne représente lavenir. Cela offre une plus grande liberté et une plus grande praticité pour le patient comme pour la pharmacie. Le client peut acheter du Kamagra Oral Jelly, pas cher en toute discrétion, ce qui est pour certains un point indispensable (beaucoup dosent pas consulter de peur dêtre moqués). De plus, le traitement en ligne permet aux pharmacies déconomiser de largent, ce qui se répercute directement sur les prix affichés. Tout le monde y gagne, surtout le patient.

DECLARAŢIA 230 (click AICI pentru a descarca)

Antrenamentele de Aikido si BJJ nu se pot desfasura decat intr-o sala, pe o suprafata acoperita cu saltele. Orice ajutor venit din partea Dumneavoastra poate contribui la imbunatatirea conditiilor de lucru. Daca doriti orice fel de informatii, nu ezitati sa ne contactati la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dorim ca, in anul acesta, sa mergem pe aceeasi linie, incurajand sportul si dezvoltarea armonioasa prin miscare a corpului si mintii. Pentru aceasta avem nevoie in continuare de sprijinul dumneavoastra, prin distribuirea catre organizatia noastra a 2% din impozitul platit pe venit pe anul anterior.

CE INSEAMNA 2%?

 

 • Sistemul 2%, prevazut de Legea 571/2003 privind Codul Fiscal, permite contribuabililor persoane fizice sa directioneze 2% din impozitul pe venit catre o entitate non-profit (ONG).
 • 2% este un sistem prin care cetatenii au posibilitatea de a hotari in mod direct ce se intampla cu o parte a impozitului datorat statului.
 • Daca nu directionati acesti 2% catre un ONG, procentul respectiv ramane in bugetul statului.
 • Directionarea nu presupune costuri/eforturi suplimentare, in afara de completarea datelor de mai jos in declaratiile de venit.
 • Data pana la care trebuie depuse/trimise formularele este 15 martie, pentru fiecare an.

CUM SE PROCEDEAZA?

 • Daca aveti venituri din salarii:
  - completati declaratia 230 (click AICI pentru a descarca) - suma corespunzatoare a 2% va fi calculata de catre organele fiscale - si atasati fisa (fisele) fiscale primite de la angajator (Formularul 210).
 • Daca aveti venituri din alte surse (cedarea folosintei bunurilor, drepturi de autor, etc.):
  - completati declaratia 200 (click pentru a descarca) - suma corespunzatoare a 2% va fi calculata de catre organele fiscale.
 • Declaratia se completeaza de mana, in doua exemplare, dintre care unul ramane la contribuabil.
 • Aceasta poate fi depusa personal la organul fiscal de domiciliu sau transmise prin posta, prin scrisoare recomandata.
 • Puteţi găsi adresele administraţiilor financiare AICI.

Va rugam sa retineti ca directionarea celor 2% este anonima, ceea ce inseamna ca trezoreria nu are dreptul de a face public numele contribuabilului (se presupune ca se pot face calcule inverse, pentru a afla salariul persoanei respective).

Pentru mai multe detalii, accesati www.anaf.ro si www.doilasuta.ro.

 

Multumim celor care ne-au ajutat direcţionând 2% din impozitul pe venit plătit către stat în anii anteriori.

Translator

Romanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Statistica vizitatori

Today98
Yesterday119
This week98
This month2547
Total1615947

Visitor IP : 188.215.54.169 Visitor Info : IE - Windows Monday, 24 January 2022 22:56

Cine este online

Guests : 18 guests online Members : No members online

Calendar evenimente

January 2022
S M T W T F S
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Da un Like pe Facebook